Tapahtumat 2020 - 2019

      

24.2.2020. Lauloimme taas iloisesti karaokea

Pe.14.2.2020. Vietimme Ystävänpäivää osallistumalla, Hetki pyhän äärellä tapahtumaan Suolahden kirkossa ja seurauntatalolla. Tilaisuuden järjestivät: EKL:n Keski-Suomem piiri ry, Suolahden Eläkkeensaajat ry, Äänekosken Seurakunta. Meiltä osallistui 13 henkeä               

                                        Suolahdenkirkon kuori-alttari                 Kirkkosali

  Tervetuloa: Maija piitulainen     Puhe: Reijo Hamina          Kuoro: KATAJAISET

       EKL:n K-S piirin                     Eläkkeensaajia                 Pappi Eveliina Jamnes

Ma.27.1.2020. Karaokelaulut kerholassa kiinnosti aika suurta joukkoa. Laulu on hyvä piristys aloitta päivä ja uusi viikko.

            Karaokelaulujen laulajia                       Karaokelauluohjaaja-esilaulaja

14.1.2020.  EKL:n Keski-Suomen piiri järjestää yhdessä liiton ja Äänekosken Eläkkeensajien kanssa "Tsemppi" koulutuspäivän Äänekosken kirkon seurakuntasalissa. Koulutukseen osallistui lähes 80 eläkkeensaajaa

              Temppi-koulutuksen tehtävien tekeminen ryhmätyöskentelynä

Ma.9.12.2019. PALOKAN ELÄKKEESAAJIEN syyskausi päättyi yhteiseen joulupuuroon kerholassa. Joulupukkikin vieraili tapahtumassa.

ELÄKKEENSAAJIA
JOULUPUKKI JA AUTTAVA TONTTU
IRMELIN OHJELMA OSUUS
RAIJAN RUNOKERTOMUKSET
RAIJAN MUISTAMINEN
PUUROEMÄNNÄT

22.11.2019. Omat pikkujoulut KartanoKievarissa Tikkakosken Eläkkeensaajien kanssa.

Tikkakosken ELS:n puheenjohtaja
Palokan ELS:n puheenjohtaja
Laulava lentoemäntä
Ruokajono
Seurustelua
Arpajoisten päävoitto
Lauri
Laulusolisti
Pekka

13.11.2019.Teimme pienellä joukolla retken Seinäjoelle. Kävimme katsomassa LAPUALAISOOPPERAN. Oli sateinen ja sohjoinen aamu kun lähdettiin, oli tiukkaa pitää aikataulu, että olemme ajoissa perillä. Kyllä kannatti, esitys mahtavan oli mahtava. Näyttelijät osasivat osansa. Lauluosat olivat upeita. kaikenkaikkiaan onnistunut. Hyvin muotoiltu asiat myös tähän päivään. Suositeltava esitys  nykysukupolville.

TAPAHTUMIA
OOPPERASTA
MATKA...
...KAHVIT

8.11.-19. PALOKAN ELÄKKEENSAAJIEN SYYSMYYJÄISET

                                            Myyjäisten vastuuhenkilöitä

Myyjäisten tuotto käytetään yhdistyksen jäsenten virkistystoimintaan. Kiitokset S-marketista saamaamme tukeen, kiitos myyjäisistä tuotteitamme ostaneille ja kiitos meidän ahkerille jäsenillemme myyjäisten hyväksi tehdystä työstä.

 

25.10. 2019. EKL:n K-S piirin Ruska-ajan virkistyspäivä Kartano Kievarissa

               Menoa ja meininkiä - täyttä elämää - hyvässä seurassa

 

22.10.-19. Viestinnän koulutuspäivä Grandia Ravintola Priimuksessa. Viestinnän tapoihin ja toteutukseen osallistui runsasjoukko ELK:n K-S piirin Eläkkeensaaja yhdistysten jäseniä

HUOMIOITAVAA VIESTINNÄSSÄ
KOULUTTAJA TUULA LAINE
VESA KARVINEN
TAUKO
TIMO KOKKO
ENERGIAA
KURSILAISIA
MIETELAUSE
LÄHIKUVIA

21.10.-19. Edunvalvonta asiasta luennoi asiantuntijana TiinaKuopanportti

Ohjeita
Luennoitsija
Edunvalvonta-asiasta kiinnostuneet

14.10.-19. Raikui karaoke laulun sanat ja sävelet Matti Pasasen johdolla

13.10.19. Oma kirkkopyhä Palokan kirkossa

Seurakuntaa
Messun toimittajia
Virren sanoja
Kirkko kahveilla
Runon lausujamme Sirpa

9-11.10.2019.  Rajaniemessä, Tulevaisuudentyöpaja kurssilla. Meitä osallistui 4henkeä. Koulutus oli antoisa ja fiilis hyvä koko tapahtuman aikana. Kiitos kaikille.

30.9.-19. Olimme Palokan Pelimannitalolla katsomassa, kuuntelemassa, Ansa ja Tauno musiikkikomediaa. Kansaa oli salintäydeltä. Esitys oli hyvä ja antoisa. Väliajalla Raija Sipisen pitopalvelu tarjosi maukkaat leivoskahvit.

26.9.2019. Palokan Eläkkeensaajat tekivät jo perinteiseksi muodostuneen Umpimähkä-retken. Osallistujia oli lähes 50. Retkeläiset eivät tienneet mihin matka suuntautuu, se oli ainoastaan matkan järjestäjän tiedossa.

Retkemme alkoi Pohjolan Matkan linja-autolla, kuljettajana toimi Titta Heikkilä.

Oppaana Koiviston museotiellä oli Koiviston kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Hämäläinen.

Äänekoski kierroksella oli oppaana Outi Raatikainen.

Ruokailimme Ravintola Keiteleessä. Päiväkahvit nautimme Ravintola Willessä.

Pohjolan Matkan autolla matkalle
Titta Heikkilä ja Topi. Linja-auton kuljettajia molemmat, mutta eri aikakaudella
Matkamme järjesti Raija Tolvanen
Osa retkeläisiä
...retkeläisiä
Koiviston kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Hämäläinen
Koiviston seuratalo
Koiviston kylän vanha koulu
Oppaana Äänekoskella toimi Outi Raatikainen
Ravintola Wille
Ravintola Keitele. Juha Willman
Greta Kiitti kuljettajaa ja Raijaa hyvin onnistuneesta retkestä
Kotiin paluu aika

2.9.19. HYVÄN MIELEN ILTAPÄIVÄ Äänekosken,Suolahdessa   

             Suolahtisalilla.

             Tapahtuman järjesti suolahden Eläkkeensaajat

 

18.8.19. Onnistunut konserttimatka Savonlinnaan. Aurinko valaisee hienosti vanhanlinnan tornit.

Ma. 12 elokuuta tapaaminen kerholassa. Keskustelimme tulevista asioista ja kertoilimme kesän tapahtumista. Edellinen tapaaminen oli 15 pv heinäkuuta.

Kuva on 12.8. tapaamisesta

6.7.2019. Osallistuimme täydellä linja-autolla Karstulassa Vanhat vehkeet kesäteatterissa esitettävään SUKLAASYDÄN laulunäytelmään. Aloitimme tapahtuman hyvällä ruokailulla, jonka jälkeen siirryimme teatterin katsomoon. Esitys oli todella vauhdikas ja mukaansa tempaavaa.

Karstulaan saapuminen
Ruokailuun
Katsomossa
Esiintyjät
Väliaika...
...kahvit

3.7.2019. Ryhmä meitä osallistui PohjolanMatkan kuljetuksella Kuusaan Kanavateatterin näytäntöön METSOLAT, URJANLINNA. Aloitimme munkkikahvilla, valiaikapalana nautimme krillissä paistettua makkaraa mehun kera. Katsojia oli yli 550 henkeä.

Aallon laulajat
Tärkeät hiiret
Kohtaus Metsoloista

3.6.2019. kesäpäivien avaustapahtuma Rientolassa.

Vietimme Vesangassa olevassa kylätalo Rientolassa kesänavaus päivää jo toisen kerran. Tapahtuma järjestettiin yhteistyöyhdistysten, Kuohu-Vesangan, Lohikosken, Tikkakosken ja Palokan Eläkkeensaajien kanssa. Järjestelystä vastasi nyt Kuohu-Vesangan Eläkkeensaajat. Ohjelmassa oli alkulämmikkeeksi paikallisten emäntien valmistamat munkkikahvit. Sisätiloissa alkoi sitten  neljän yhdistyksen kesken boccia kilpailun voitosta. Ulkona oli makkaranpaistoa, tikanheittoa ja hevosenkengän heittoa.  Mukavaa seurustelua ja tarinatuokioita pelien lomassa.

KESÄNAVAUKSEN EMÄNNÄT
KAHVITTELUA
BOCCIAA
BOCCIAA
VOITTAJA ILMEITÄ
PALOKAN NAISJOUKKUE
PALOKAN KAKKOSJOUKKUE
kAPTEENIT
pALOKAN PARHAAT
TIKAN...
HEITTOA
HEVOSENKENGÄN...
HEITTOA
OSUMIA
OSUMIA
MAKKARAN MAISTELUA
TARINATUOKIO

 

 

 

 

Ma 20.5.2019. Kevätkauden päätöstapahtuma. 

 Iloista yhdessä oloa, runonlausuntaa, yhteislaulua, hauskoja ketsejä, kahvittelua, arpajaiset, syklaasydän kiitokset, kiitokset kaikille hyvästä yhdessä olosta, ei unohdeta kanssa kulkijoita.

 

Katso:  Kuvagalleria

PUHEENJOHTAJAN PUHE
KUVASTA PUUTTUU YKSI
YHTEISTYÖTÄ
tUULAN TUOKIO
TONJAN OHJELMA TUOKIO
RUNONLAUSUNNAN TAITOA

9.5.2019. Osallistuimme Palokan koululla TÄHDET MEREN YLLÄ konserttiin. Konsertissa esiintyi, Ilmavoimien soittokunta, kapellimestarina Juha Ketola, laulusolisteina Maria Tyyster ja Kyösti Mäkimattila. Konsertin tuotto kohdennetaan rintamaveteraanien kotona asumisen tukemiseen. Muistimme myös edesmennyttä Reijo Taipaletta laulamalla yhdessä SATUMAAN.

8.5.2019. Olimme Kaupunginteatterissa tutustumassa musikaalin kenraariharjoitukseen. Johtajana toimi nouseva suomalainen kapellimestari Eero Lehtimäki. Pianistina yhdysvaltalainen Jeffrey Biegel. Monitaiteellisena mausteena oli jonglöörisolisti.

ODOTTELUA
TEATTERISTA
ESIINTYMISLAVA

29.4. 2019. Kevätmyyjäisten munkkien paistoa Visalassa.

15.4.-19. Kokeilimme karaokelaulua meidän yhtenä harrasteena. Vastaanotto oli positiivinen, joten suunnittelemme tapahtuman järjestämistä kuukausittain. Nyt kevään aikana ei aika taida riittää, mutta palaamme syksyllä uudella innolla.

13.4.-19. Meidän pirteä, reipas porukka oli Pohjolan Matkatkojen bussilla teatteri "kiertueella" Pieksämäellä, Kulttuurikeskus Poleenissa, katsomassa näytelmää Hiirenloukku. (kukaan ei saa kertoa murhaajaa ja uhria niille ketkä eivät vielä ole nähneet näytelmää) Näytelmä kietoo taitavasti katsojat murhanäytetmän tunnelmaan.

PohjolanMatkatkojen bussi
Kulttuurikeskus Poleeni
Teatterimatkaan osallistuneet
Linja-auton kuljettaja ja matkavastaava

To 21.3.2019. Oma ulkoilu- liikunta ja pilkkipäivämme Kaijalan niemessä. Pilkkijät "tarkastivat" Palokkajärven kalakantaa vaihtelevin tuloksin. Rannalle jääneet paistoivet makkaraa ja nauttivat Riitan keittämää kahvia pullan, keksien ja Kauppisen syntymäpäiväkakun kera.

PILKILLE LÄHTIJÄT
PALKINTOPÖYTÄ
NAISTENSARJAN VOITTAJA
MIESTENSARJAN VOITTAJA

Su. 17.3.2019. Olimme, lähes linja-autollinen, Muurametalolla Ritva Oksasen ja Petro Hietasen konsertissa. Osallistujat olivat ihastuneita ja tyytyväisiä konsertin antiin.

Ma. 25.2.-19.  Jyväskylän Sydänyhdistyksen Raimo Peltovuori kertoi eläkkeensaajille sydänterveydestä, sekä sydänjärjestön toiminnasta.

Raimo Peltovuori
Tietoa haluava yleisö
Suomen sydäntautiliitto

 

EKL:n K-S piirin yhteinen tapahtuma. Hetki pyhän äärellä. Uuraisilla

UURAISTEN KIRKKO
MESSUN ALOITUS
PÄIVÄN TEKSTIN LUKIJA
SAARNA
ALTTARILLA
KIRKKOHERRA ANTTI TOIVIO

14.2.2019. Vietimme EKL:n K-S piirin yhteistä, Hetki Pyhän äärellä tapahtumaa Uuraisten kirkossa, yhdessä seurakunnan ja Uuraisten Eläkkeensaajien kanssa. Ehtoollisjumalanpalveluksen toimitti kirkkoherra Antti Toivio. Seurakuntakodilla oli maukas lounas. Lounaan jälkeen alkoi ohjelmallinen hetki pyhän äärellä. Aloitimme yhteislaululla Ystävän laulu. Oli hanuri-musiikkia jota esittivät: Eino Kuitunen, Mikko Katajamäki ja Pertti Lähteelä. Kunnan edustajan puheenvuoro: Valtuuston puheenjohtaja Sari Rimmi. Seurakunnan puheenvuoron käytti kirkkoherra Antti Toivio. Ennen kahvihetkeä oli hanurimusiikkia ja lauluesityksiä. Ohjelmassa oli myös runonlausuntaa. Tapahtumaan osallistui noin 150 henkeä.    Me olimme yhteiskuljetuksella Tikkakoskelaisten kanssa.  Tapahtuma oli hyvin onnistunut. Kiitokset järjestäjille.

                 Kuvia lisää, plikkaa: Kuvakalleria   

    

Ma. 4.2.-19. Satu Töysä kertoi Matkapoikien järjestämistä matkoista mm. perhe- ja kaupunkilomat, kiertomatkat, kaukomatkat ja elämysristeilyt

Perjantaina 25.1.2019. EKL:n K - S piirin neuvottelupäivä, Äänekosken Konginkankaan Työvöentalolla. Avaus Reijo Hamina. Luennoitsijana Petra Toivonen

Tapahtumaan osallistui Aarno ja Veikko

 

14.10.2018. Vietimme perinteistä Palokan Eläkkeensaajien kirkkopyhää Palokan kirkossa

 

Palokan Viihdelaulajat
Psalmin laulajat

4.6.-18 olimme Vesangan Rientolassa kesän avauksessa. Tapahtumasta on kuvia Kuvagalleriassa.  Katso kuvagalleria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...PUKKI..valkoparta...